Δολοφονία 60χρονου οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα ύστερα από τραυματισμό
Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο οδηγό ταξί σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας του οδηγού, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο άγνωστος άνδρας. Έπειτα από έρευνες των αρχών βρέθηκε το ταξί στην Καλλίπολη, στην ακτή Βασιλειάδη στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, και θα οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο οδηγό ταξί σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας του οδηγού, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο άγνωστος άνδρας, ύστερα από διαπληκτισμό.
Έπειτα από έρευνες των αρχών βρέθηκε το ταξί στην Καλλίπολη, στην ακτή Βασιλειάδη στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, και θα οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή ο δράστης της δολοφονίας να ήταν και γνωστός του θύματος.
Τον 60χρονο οδηγό ταξί αναγνώρισε η σύζυγός του. Μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου ήταν μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

