Οι επενδύσεις στο επίκεντρο συνάντησης Παπαδημητρίου-πρέσβη ΗΠΑ
Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης με τον πρέσβη των ΗΠΑ, κατά την οποία προετοιμάστηκαν και οι επόμενες ενέργειες για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η Ελλάδα αποτελεί φιλικό προορισμό προς την ανάπτυξη νέων επενδυτικών σχεδίων και η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να διευκολύνει τις ξένες άμεσες επενδύσεις, τόνισε ο υπουργός.
Το έντονο ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τον πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Geoffrey Pyatt, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.
Αποτιμήθηκαν θετικά τα βήματα που έχουν προηγηθεί και προετοιμάστηκαν οι επόμενες ενέργειες, τόσο από την πλευρά του υπουργείου Οικονομίας, όσο και από την πλευρά της Πρεσβείας των ΗΠΑ, προστίθεται στην σχετική ανακοίνωση.
Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αποτελεί φιλικό προορισμό προς την ανάπτυξη νέων επενδυτικών σχεδίων και ότι η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να διευκολύνει τις ξένες άμεσες επενδύσεις.
Τέλος, συζητήθηκε το επικείμενο ταξίδι του κ. Παπαδημητρίου στις ΗΠΑ τον προσεχή Οκτώβρη.
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

