Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους στον Πολυχώρο Άγκυρα
...
Το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του παραστάσεων του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για το 2017, ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.
Ο Άθως Δανέλλης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη και της παρέας του με έργα όπως «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι», «Ο Καραγκιόζης Μυστικός Πράκτορας», «Η Συμμορία των Πειρατών», «Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος», «Το Μαγεμένο δέντρο», «Ο ασύλληπτος κουρσάρος», «Ο Καραγκιόζης εκπαιδεύεται», «Ο Καπετάν Ανίκητος», «Το στοιχειωμένο Κάστρο», «Μια νύφη για κλάματα», «Καπετάν Γκρής» και άλλα πολλά.
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ξεκινούν, επίσης, και τα εργαστήρια θεάτρου σκιών, 10:30 π.μ. έως 12:00 π.μ. Ο Άθως Δανέλλης και η κουκλοπαίκτρια – κουκλοποιός Σωτηρία Καραπατάκη θα μάθουν την Τέχνη και την Τεχνική του Παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών στα παιδιά.
entertainment.in.gr
- «Φρικτή αλλά αστεία» – Μια αποκάλυψη της Λάιζα Μινέλι για τη μητέρα της, Τζούντι Γκάρλαντ
- Στο αρχείο η δικογραφία για το πόθεν έσχες Γιάννη Παναγόπουλου
- Φονικές πλημμύρες στο Ομάν: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε 24 ώρες
- Νέα άνοδος στην τιμή του πετρελαίου μετά το τελεσίγραφο Τραμπ σε Ιράν
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο