
Συνεδριάζει το πρωί της Δευτέρας το Υπουργικό Συμβούλιο
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα, το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή. Μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα είναι ζητήματα του υπουργείου Παιδείας και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας. Ωστόσο με τη ΔΕΘ να πλησιάζει η θεματολογία αναμένεται να είναι ευρεία.
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα, το Υπουργικό Συμβούλιο.
Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά την καλοκαιρινή διακοπή και θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, στις 10:30.
Μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα είναι ζητήματα του υπουργείου Παιδείας και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας, που πρόκειται να παρουσιάσει αναλυτικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ωστόσο με τη ΔΕΘ να πλησιάζει, αλλά και τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την τρόικα να δρομολογούνται, η θεματολογία αναμένεται να είναι ευρεία.
- Ιόνια Οδός: Κλείνει λωρίδα έως τον Σεπτέμβριο στο ρεύμα προς Αντίρριο – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ αντιγράφει το εργασιακό μοντέλο της Βουλγαρίας
- Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική των υποκλοπών – Predator, ΕΥΠ και αναζήτηση ευθυνών Μητσοτάκη στο επίκεντρο
- Ανενεργό ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε υποδομή παροχής κοινωνικής και οικονομικά προσιτής στέγασης
- Καταγγελία που σοκάρει για Νεϊμάρ: Χαστούκισε τον γιο του Ρομπίνιο!
- Λαύριο: Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Παραποιούσαν φωτογραφίες
