Στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας
Στις Πρέσπες βρίσκεται σήμερα, Κυριακή, για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες το βράδυ παρακολούθησε μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.
Στις Πρέσπες βρίσκεται σήμερα για δεύτερη μέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες το βράδυ παρακολούθησε μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.
Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού «Πρέσπεια» Γιώργος Λιάνης βράβευσε τον κ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού.
Πριν αναχωρήσει από τις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και δημάρχους του νομού Φλώρινας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%

