Το δεύτερο τεύχος του βιβλίου «Anti-stress» με Τα Νέα Σαββατοκύριακο
Το δεύτερο τεύχος του βιβλίου ζωγραφικής και ασκήσεων μυαλού για ενηλίκους «Anti-stress» προσφέρουν «Τα Νέα» που κυκλοφορούν το Σάββατο 26 Αυγούστου στα περίπτερα.
Το δεύτερο τεύχος του βιβλίου ζωγραφικής και ασκήσεων μυαλού για ενηλίκους «Anti-stress» προσφέρουν «Τα Νέα» που κυκλοφορούν το Σάββατο 26 Αυγούστου στα περίπτερα.
Το «Anti-stress» δίνει την ευκαιρία δημιουργικής απασχόλησης, κρατώντας το μυαλό σας σε εγρήγορση και αποκτώντας ψυχική ηρεμία.
Χρωματίστε τα σχέδια, ενώστε τις τελείες και αποκαλύψτε τι κρύβουν με τη μέθοδο που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως.
Ακόμα, όπως κάθε Σάββατο με «Τα Νέα» τα ένθετα: «Weekend Πρόσωπα», «Ομάδα», «Ατζέντα», «Βιβλιοδρόμιο» και «Τρέχω».
- H Γη της Ελιάς: Οι αποκαλύψεις φέρνουν νέα αναστάτωση στην Κρήτη
- Γνώριμοι των Αρχών οι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό στην Κρήτη
- Πέθανε ο Π. Αραμπατζής που είχε δωρίσει 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Μηνύματα Ανδρουλάκη, Σακελλαροπούλου
- Πετρελαϊκό σοκ στο Ιράν: Μπορεί η ΕΕ να περιορίσει τις οικονομικές επιπτώσεις και να αποτρέψει την ύφεση;
- Ο Παναθηναϊκός μετακομίζει στο ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2026-27
- Νέος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας στην Παιανία


