Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγγνώμη του Τζάστιν Μπίμπερ μετά την ξαφνική ακύρωση της περιοδείας

Η συγγνώμη του Τζάστιν Μπίμπερ μετά την ξαφνική ακύρωση της περιοδείας

Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram. «Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής.

Αφού ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, ο Τζάστιν Μπίμπερ απολογήθηκε στους θαυμαστές του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη αλλά αυτό που δεν θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν να υπαγορεύσει το μέλλον μου. Και δεν θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» γράφει ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του και επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.

Δηλώνει ότι στόχος του είναι η καριέρα του να είναι βιώσιμη. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά μου και η ψυχή μου να είναι βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι και ο πατέρας που θέλω να γίνω».

Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο, ο μάνατζερ του Μπίμπερ σημείωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Τζάστιν» έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024