Μινεάπολις: Δύο νεκροί σε έκρηξη σε σχολείο, εννέα τραυματίες
Δύο σοροί έχουν εντοπιστεί σε σχολείο στη Μινεάπολις μετά από έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου. Η έκρηξη προκάλεσε ισχυρή πυρκαγιά, η οποία με τη σειρά της είχε αποτέλεσμα κατάρρευση μέρους της κτιριακής υποδομής. Άλλα εννέα άτομα έχουν τραυματιστεί.
Δύο σοροί έχουν εντοπιστεί σε σχολείο στη Μινεάπολις μετά από έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου. Η έκρηξη προκάλεσε ισχυρή πυρκαγιά, η οποία με τη σειρά της είχε αποτέλεσμα κατάρρευση μέρους της κτιριακής υποδομής.
Άλλα εννέα άτομα έχουν τραυματιστεί, ένα εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα στοιχεία των δύο νεκρών δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί επισήμως, μέχρι να ενημερωθούν οι συγγενείς, αλλά τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η πρώτη σορός που βρέθηκε ανήκει σε μία 47χρονη υπάλληλο στο σχολείο.
Το σχολείο ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές, οπότε δεν κινδύνευσαν παιδιά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, όπως αναφέρει το Reuters, αποδίδουν την έκρηξη σε διαρροή φυσικού αερίου και ανάφλεξη κατά τη διάρκεια εργασιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Sold out η αναμέτρηση με την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
