Eγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του κανονισμού της Βουλής
Εγκρίθηκε στην Ολομέλεια από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που καταψήφισε, η τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» μόνο στη διάταξη που αφορά τα μισθολόγια.
Εγκρίθηκε στην Ολομέλεια από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που καταψήφισε, η τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής.
Στόχος, όπως επισημάνθηκε από όλους τους εισηγητές, είναι η αναμόρφωση, η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Κοινοβουλίου, η καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του καθώς και η ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.
Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» μόνο στη διάταξη που αφορά τα μισθολόγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας
- Η Φλαμένγκο ανοίγει την πόρτα στον Βινίσιους
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη
- Δημογραφικό: Μακροζωία στην Ευρώπη και γήρανση στην Ελλάδα – Δύο όψεις της ίδιας κρίσης
- Μπενίτεθ: «Να βελτιωθούμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος»
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Η ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό των εντυπωσιακών στολών της Αϊτής

