ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια
Αμετάβλητα στα ιστορικά τους χαμηλά που ισχύουν από τον Μάρτιο 2016 διατήρησε τα βασικά επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος στην Φρανκφούρτη.
Αμετάβλητα στα ιστορικά τους χαμηλά που ισχύουν από τον Μάρτιο 2016 διατήρησε τα βασικά επιτόκια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος στην Φρανκφούρτη.
Ως ανεμένετο, η ΕΚΤ διατήρησε στο 0% το επιτόκιο των πράξεων κύριας αναχρηματοδότησης, στο 0,25% τα επιτόκια της διευκόλυνσης οριακής χρηματοδότησης και στο -0,4%. το επιτόκιο διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων.
Η ΕΚΤ δεν μετέβαλε το εκτεταμένο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, αφήνοντας περιθώριο για την αύξηση του ποσού, που σήμερα βρίσκεται στα 60 δισεκατομμύρια ευρώ ανά μήνα, ή της χρονικής του διάρκειας, εάν παραστεί ανάγκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
