Μητσοτάκης: Αναγκαία η λελογισμένη και στοχευμένη μείωση κρατικών δαπανών
Στην ανάγκη «λελογισμένης και στοχευμένης μείωση των κρατικών δαπανών» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες της Λακωνίας, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για μείωση της φορολογίας προκειμένου να ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία.
Στην ανάγκη «λελογισμένης και στοχευμένης μείωση των κρατικών δαπανών» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες της Λακωνίας, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για μείωση της φορολογίας προκειμένου να ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία.
«Η μείωση των φόρων θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις θέσεις απασχόλησης» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί η πελατειακή λογική που εφαρμόζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Μονεμβασιά, τους Μολάους και τη Σκάλα Λακωνίας, όπου είχε συζητήσεις με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.
Άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η τοπική κοινωνία, ενώ διαβεβαίωσε ότι «ο κυβερνητικός σχεδιασμός του κόμματος προχωρά με την ενεργό συμμετοχή πολιτών, επιχειρηματικού κόσμου και φορέων».
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, επίσης, τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Μονεμβασιάς στους Μολάους, τις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων «Αδαμαντίνα» στη Γλυκόβρυση και το συσκευαστήριο των χυμών «Λακωνία» στις Αμύκλες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπορούν Πεκίνο και Μόσχα να απαγάγουν ηγέτες όπως οι ΗΠΑ;
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit

