
Δύο χρόνια φυλακή με αναστολή και πρόστιμο σε οδηγό που σκότωσε σκυλάκι
Σε φυλάκιση δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε μικρό σκυλί με το αυτοκίνητό του.
Σε φυλάκιση δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδουοδηγός πουπαρέσυρε και σκότωσε μικρό σκυλίμε το αυτοκίνητό του.
Ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε να μην ανασταλεί η απόφαση, αλλά το δικαστήριο την ανέστειλε επί τριετία.
Κατά της απόφασης ο 60χρονος άσκησε έφεση.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης έπειτα από καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείο της Ρόδου «Τυχερές Πατούσες».
Σύμφωνα με την καταγγελία, το 2015 ο 60χρονος εκινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Φαληράκι, όπου παρέσυρε ένα μικρόσωμο σκυλάκι, το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στην καταγγελία, αλλά και στην απόφαση του δικαστηρίου, ο οδηγός φέρεται να είχε τη δυνατότητα να αποφύγει το ζώο, αλλά δεν το έπραξε.
Το σκηνικό είδαν αυτόπτες μάρτυρες που συγκράτησαν τον αριθμό αυτοκινήτου, από τον οποίο εντοπίστηκε ο οδηγός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»