
Νιουκάστλ: Αυτοκίνητο χτύπησε κόσμο που γιόρταζε το τέλος του Ραμαζανίου
Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε πλήθος έξω από αθλητικό κέντρο στο Νιουκάστλ της Βρετανίας. Στο αθλητικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί μουσουλμάνοι που προσεύχονταν για το τέλος του Ραμαζανίου.
Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε πλήθος έξω από αθλητικό κέντρο στο Νιουκάστλ της Βρετανίας.
{{{ map }}}
Στο αθλητικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί μουσουλμάνοι που προσεύχονταν για το τέλος του Ραμαζανίου.
Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Το περιστατικό εξετάζεται, ενώ η 42χρονη έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα που οδηγούσε το όχημα ήταν μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν στο αθλητικό κέντρο.
«Από ό,τι κατάλαβα η γυναίκα (που νωρίτερα ήταν στην προσευχή) μπήκε στο αυτοκίνητο και έχασε τον έλεγχο» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς ξύπνησαν μνήμες από το περιστατικό που σημειώθηκε σε τέμενος στο βόρειο Λονδίνο.
Πάντως, η Αστυνομία δεν έκανε λόγο για τρομοκρατία, ωστόσο, αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις μετά το πέρας της έρευνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας



