
Έρχεται κούρεμα ως 95% σε κόκκινα καταναλωτικά-κάρτες
Τελεσίγραφο σε δανειολήπτες με οφειλές από προϊόντα καταναλωτικής πίστης που αγνοούνται για... χρόνια από το γκισέ θα στείλουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι τράπεζες. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής θα προτείνουν μία τελευταία ευκαιρία για οριστική διευθέτηση του χρέους, προτού αυτό καταλήξει στις εξειδικευμένες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων.
Τελεσίγραφο σε δανειολήπτες με οφειλές από προϊόντα καταναλωτικής πίστης που αγνοούνται για… χρόνια από το γκισέ θα στείλουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι τράπεζες, προτείνοντάς τους μία τελευταία ευκαιρία για οριστική διευθέτηση του χρέους τους, προτού αυτό καταλήξει στις εξειδικευμένες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων (distress funds).
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, πρόκειται για μια τελευταία ευκαιρία της μορφής «take or leave it», με την οποία τους θα δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσουν την υπόθεσή τους καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό ποσό, το οποίο μπορεί να φθάνει ακόμη και στο 5% των οφειλομένων.
Δηλαδή, το «κούρεμα» επί του κεφαλαίου και των τόκων, συμβατικών και υπερημερίας, είναι δυνατόν να διαμορφωθεί ακόμη και στα επίπεδα του 95%!
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, οι οφειλέτες θα έχουν χρονικό περιθώριο 15 ημερών για να απαντήσουν στην πρόταση της τράπεζας.
* Διαβάστε αναλυτικά στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Ο Πούτιν επισκέπτεται τον Σι και σκορπά ανησυχία στη δύση και ταραχή στην Ταϊβάν
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία
- Einstürzende Neubauten: Νέο μέλος, παλιός θόρυβος – Η θρυλική μπάντα του Βερολίνου γυρίζει σελίδα

