Προπόνηση χωρίς απουσίες για τον ΠΑΟ εν όψει ΣΕΦ
Με μία προπόνηση άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (11/6, 21:00) και με τη σειρά στο 2-2. Μία μέρα μετά την ισοφάριση από τους «πράσινους», οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τον Καταλανό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
Με μία προπόνηση άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (11/6, 21:00) και με τη σειρά στο 2-2.
Μία μέρα μετά την ισοφάριση από τους «πράσινους», οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τον Καταλανό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
Στο «τριφύλλι» έχουν επικεντρωθεί στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών στο ΣΕΦ, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή Ελλάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «έχει αποδεχτεί ότι δεν είναι αθάνατος» – Το συμβάν που τον έφερε αντιμέτωπο με τη θνητότητα
- «Δεν είμαστε έτοιμοι για την κλιματική αλλαγή» – Οι επιστημονικοί σύμβουλοι της ΕΕ ζητούν μέτρα προσαρμογής
- Απ’το Μεξικό ως τη Νότια Αφρική: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου – Και φυσικά δεν λείπει η Ελλάδα
- Τέλος χρόνου για «ψαλίδι» στον ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να κάνετε
- Η κατάσταση στη Μονακό κάνει… περιζήτητο τον Άλφα Ντιαλό – Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του (vids)
- Ακρίβεια: «Αλμυρό» το σαρακοστιανό τραπέζι – Τσουχτερές αυξήσεις έως και 6 ευρώ στα θαλασσινά

