Τραμπ: Είμαστε υπό πολιορκία, αλλά θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε
«Είμαστε υπό πολιορκία... Αλλά θα βγούμε μεγαλύτεροι και καλύτεροι και δυνατότεροι από ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του. Οι δηλώσεις Τραμπ έρχονται μετά τις δηλώσεις του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, σε επιτροπή της Γερουσίας.
«Είμαστε υπό πολιορκία… Αλλά θα βγούμε μεγαλύτεροι και καλύτεροι και δυνατότεροι από ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του.
Ο αμερικανός πρόεδρος είπε ότι τα κατεστημένα συμφέροντα στην Ουάσινγκτον είναι εναντίον του, αλλά σημείωσε ότι «δεν θα κάνουμε πίσω από το να πράξουμε το σωστό».
«Ξέρουμε πώς να πολεμάμε και ποτέ δεν θα παραδοθούμε» συνέχισε, λέγοντας ότι «θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε».
Οι δηλώσεις Τραμπ έρχονται μετά τις δηλώσεις του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, σε επιτροπή της Γερουσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για γυμναστική
- Η απομάκρυνση της «ρωσικής απειλής» από τη Γροιλανδία «θα γίνει», διαμηνύει ο Τραμπ
- Προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξετε για να αποφύγετε πρόσθετους φόρους
- Ο πόλεμος του «MAGA» στην ευρωπαϊκή δημοκρατία
- Δύο συνταγές χειμωνιάτικες και μαμαδίστικες
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό – Πού θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας

