Κοζάνη: Μπλόκο σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ από μέλη του ΚΚΕ
«Μπλόκο» σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ έβαλαν την Παρασκευή στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης. Όπως ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η δύναμη προέρχεται από την Αλβανία και κινείται σε ελληνικό έδαφος προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ Noble Jump.
«Μπλόκο» σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ έβαλαν την Παρασκευή στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης.
Όπως ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η δύναμη προέρχεται από την Αλβανία και κινείται σε ελληνικό έδαφος προκειμένου να λάβει μέρος στην άσκηση του ΝΑΤΟ Noble Jump.
Η πομπή, που αποτελείται από είκοσι οχήματα και δυο λεωφορεία, ακινητοποιήθηκε με οχήματα και ανθρώπινες αλυσίδες περίπου στις δύο το μεσημέρι, στο σημείο των διοδίων Πολυμύλου. Όπως διευκρίνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, η κίνηση των υπολοίπων διερχόμενων οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Παρών στην κινητοποίηση είναι επίσης ο βουλευτής Σάκης Βαρδαλής.
«Δεν επιτρέπουμε να περάσουν μόνο τα στρατιωτικά αλβανικά οχήματα τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση. Επεισόδια δεν υπήρξαν. Θα μείνουμε εδώ μέχρι τα στρατιωτικά οχήματα να γυρίσουν πίσω» σημείωσε ο κ. Ζαριανόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-2: «Κόκκινοι» για Champions League, με «5άρα»
- Μπαχρέιν: Ιρανικά πλήγματα σε κατοικίες στην πρωτεύουσα (βίντεο)
- Ο κίνδυνος χτυπήματος αμερικανικών στόχων στην Ελλάδα επί τάπητος στο ΚΥΣΕΑ
- LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός
- Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην πασαρέλα του οίκου Gucci – Πολλοί την αγάπησαν, πολλοί την μίσησαν
- Γεραπετρίτης από ΚΥΣΕΑ: Η ελληνική πολιτεία θα εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών