Αυξημένο το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών τον Μάρτιο
Αυξήθηκε το Μάρτιο του 2017 το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, καθώς η αύξηση του εμπορικού ελλείμματος αντιστάθμισε τη βελτίωση του πλεονάσματος στο ισοζύγιο υπηρεσιών.
Αυξήθηκε το Μάρτιο του 2017 το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, καθώς η αύξηση του εμπορικού ελλείμματος αντιστάθμισε τη βελτίωση του πλεονάσματος στο ισοζύγιο υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 1,32 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 772 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο του 2016.
Τα έσοδα από τον τουρισμό έπεσαν στα 203 εκατ. ευρώ, έναντι 221 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ορκίστηκα να μην ξαναπιάσω όπλο, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω», απαντά ο Κολομβιανός πρόεδρος στις απειλές του Τραμπ
- Σφοδρές χιονοπτώσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις σε Γαλλία, Ολλανδία και Βρετανία
- Ουκρανία: Η διπλωματική «σκακιέρα» του Παρισιού και ο μετασχηματισμός του Κιέβου υπό τη σκιά του πολέμου
- FIR Αθηνών: Η παράλυση της κίνησης στα αεροδρόμια και η «παγωμένη» σύμβαση που ενδεχομένως θα απέτρεπε το χάος
- Κακοκαιρία: Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές φέρνουν οι θυελλώδεις νοτιάδες
- Το «παλάτι» των 30 εκατομμυρίων ευρώ στο οποίο θα ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποσυρθεί

