Μία Γερμανίδα νεκρή σε επίθεση ενόπλων κατά ΜΚΟ στην Καμπούλ
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ξενώνα σουηδικής φιλανθρωπικής ΜΚΟ στην Καμπούλ, σκοτώντας μια Γερμανίδα καθώς και τον αφγανό φρουρό. Μία ακόμα γυναίκα από τη Φινλανδία αγνοείται, πιθανότητα να έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε ξενώνα σουηδικής φιλανθρωπικής ΜΚΟ στην Καμπούλ, σκοτώντας μια Γερμανίδα καθώς και τον αφγανό φρουρό.
Μία ακόμα γυναίκα από τη Φινλανδία αγνοείται, πιθανότητα να έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια ακόμα επίθεση των αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι το τελευταιο διάστημα έχουν κλιμακώσει τις επιθέσεις τους ακόμα και εντός της πρωτεύουσας.
Η Operation Mercy, όπως είναι γνωστή η ΜΚΟ, δραστηριοποιείται σε χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, προσφέροντας βοήθεια σε φτωχά και περιθωριοποιημένα άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»



