Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για όλα τα άρθρα από ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΣΥ
Κατατέθηκε από τις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου. Η ΔΗΣΥ ψηφίζει τη μείωση του κόστους από το 24% στο 13% για τα αγροτικά εφόδια και την κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών. Από τη ΝΔ κατατέθηκε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και για τα άρθρα 1, 2, 12 και 15.
Κατατέθηκε από τις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του νομοσχεδίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης δήλωσε ότι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα καταψηφίσουν όλα τα άρθρα εκτός από δύο, τη μείωση του κόστους από το 24% στο 13% για τα αγροτικά εφόδια και την κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών.
Από τη ΝΔ κατατέθηκε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και για τα άρθρα 1, 2, 12 και 15.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ – Νέος αρχηγός του Λιμενικού ο αντιναύαρχος Χρήστος Κοντορουχάς
- Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κίνητρο και κατάλληλη διαχείριση
- Τσουκαλάς: Η ανάληψη μέτρων από την κυβέρνηση έγινε αργοπορημένα
- Θεσσαλονίκη: 70χρονος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης
- Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Η Ελλάδα περνάει σε νέα εποχή
- Βέροια: Στον ανακριτή ο δράστης που ξυλοκόπησε άγρια την 24χρονη – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της