
Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Την Τετάρτη, μέρα γενικής απεργίας, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τις αεροπορικές πτήσεις, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός.
Την Τετάρτη, μέρα γενικής απεργίας, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και τις αεροπορικές πτήσεις, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός.
Στα λεωφορεία η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι συρμοί θα κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν οι απεργοί στις συγκεντρώσεις.
Τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8.30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Λόγω 4ωρης στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, την Τετάρτη θα υπάρξουν ακυρώσεις και τροποποιήσεις σε πτήσεις. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.
Δεμένα τα πλοία.
Την Πέμπτη
Στάση εργασίας στα λεωφορεία της Αθήνας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία
- Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη – Τι ερευνούν οι αρχές
- Κικίλιας από Χαλκίδα: Μεταφέρουμε το εμπορικό λιμάνι και ενισχύουμε την τοπική οικονομία
