Συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα «βλέπει» ο Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ
Φαίνεται ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Κάζιμιρ. Κατά τον ίδιο, το ποσό συμμετοχής θα είναι συμβολικό, αλλά η τεχνική συμβολή σημαντική.
Φαίνεται ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Κάζιμιρ στην ετήσια διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (EBRD), στη Λευκωσία.
«Μου φαίνεται ότι, ναι, τελικά το ΔΝΤ θα δώσει χρηματοδότηση στην Ελλάδα. Θα πρέπει να συγχαρούμε την Κριστίν Λαγκάρντ που κατάφερε να πείσει το ΔΝΤ» δήλωσε ο Κάζιμιρ.
«Το ποσό αυτό δεν είναι σημαντικό, είναι στην ουσία συμβολικό. Τεχνικά, το ΔΝΤ θα πρέπει να συμμετάσχει» συνέχισε.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το θέμα του χρέους θα εξεταστεί από την Ευρωζώνη μετά το 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

