Με αυγά υποδέχθηκαν τη Λεπέν στη Βρετάνη
Με αυγά υποδέχθηκαν την Πέμπτη αντίπαλοί της την Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υποψήφιας της ακροδεξιάς υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας. Μόλις η Λεπέν έφθασε στην είσοδο μιας μεταφορικής εταιρείας, στο Ντολ ντε Μπρετάνι, περίπου 50 αντίπαλοί της άρχισαν να φωνάζουν «έξω οι φασίστες» και «δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία», ενώ άρχισαν να πετάνε αυγά εναντίον της τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.
Με αυγά υποδέχθηκαν την Πέμπτη αντίπαλοί της την Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψης της υποψήφιας της ακροδεξιάς υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας.
Μόλις η Λεπέν έφθασε στην είσοδο μιας μεταφορικής εταιρείας, στο Ντολ ντε Μπρετάνι, περίπου 50 αντίπαλοί της άρχισαν να φωνάζουν «έξω οι φασίστες» και «δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία», ενώ άρχισαν να πετάνε αυγά εναντίον της τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.
Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρίν Λεπέν έσπευσαν αμέσως να την προστατεύσουν και η ακροδεξιά υποψήφια για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας εισήλθε αμέσως στο κτίριο.
Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά την τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της Μαρίν Λεπέν και του κεντρώου αντιπάλου της Εμανουέλ Μακρόν.
Μετά την τηλεμαχία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν 16,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ο 39χρονος ευρωπαϊστής υποψήφιος παραμένει το φαβορί στις δημοσκοπήσεις εν όψει του δεύτερου γύρου της 7ης Μαΐου.
Δημοσκόπηση της Opinionway δείχνει τον Μακρόν να προηγείται με ποσοστό 61% έναντι 39%.
Στη Βρετάνη, η Μαρίν Λεπέν, ηλικίας 48 ετών, κατέλαβε την τέταρτη θέση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με ποσοστό 15,33% των ψήφων, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε το 29,05% των ψήφων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης σε άστεγους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες
- Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις είναι έμπειρος και έξυπνος, θα μας ανεβάσει επίπεδο»
- Από τον Προκόπιεφ στην Μπίλι Άιλις: Γιατί αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι «χριστουγεννιάτικο»;
- Πάπας Λέων: «Αναθέτουμε την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της ειρήνης» – Η αναφορά στην Ουκρανία
- Σοκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Νεκρός στο ξενοδοχείο 27χρονος Νορβηγός αθλητής
- Λος Άντζελες: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων – Πλημμύρες και διασώσεις πολιτών
