
Τελευταία πτήση για τα θρυλικά φωτογραφικά Phantom
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναστολής λειτουργίας της φιλοξενούσας 348 μοίρας τακτικής αναγνώρισης και η απόσυρση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II, στην 110 πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Λάρισας.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναστολής λειτουργίας της φιλοξενούσας 348 μοίρας τακτικής αναγνώρισης και η απόσυρση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II, στην 110 πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Λάρισας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και προσκλητήριο πεσόντων αεροπόρων της 348 μοίρας, στατική έκθεση αεροσκαφών, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις/διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και Τ-6 «Δαίδαλος».
Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στην 348 μοίρα, που συμπλήρωσε 66 χρόνια λειτουργίας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
