
Πρόκριση για τους Ρόκετς, προβάδισμα για Σπερς και Τζαζ
Οι Χιούστον Ρόκετς έφτασαν στην τέταρτη νίκη επί των Θάντερ με 105-99 και άφησαν τον Ουέστμπρουκ και την παρέα του εκτός συνέχειας πλέι οφ ΝΒΑ.
Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν για μία ακόμα φορά εκπληκτικός, σημείωσε 47 πόντους, αλλά ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν εκείνος που πανηγύρισε στη «μάχη των γιγάντων», εξασφαλίζοντας με το Χιούστον, πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off. Οι Ρόκετς κέρδισαν με 105-99 τους Οκλαχόμα Θάντερ κάνοντας το 4-1 στην σειρά των αγώνων. Ηγέτης, πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ για το Χιούστον ο Χάρντεν με 34 πόντους.
Η Γιούτα κατάφερε να «σπάσει» για δεύτερη φορά την έδρα των Κλίπερς, επικρατώντας με 96-92 στο Λος Αντζελες, κάνοντας έτσι το 3-2 στην σειρά των αγώνων. Κορυφαίος για τους Τζαζ ήταν ο Γκόρντον Χέιγουορντ που σημείωσε 27 πόντους, ενώ double-double έκανε ο Ρούντι Γκομπέρ (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο Κρις Πολ με 28 πόντους.
Η έδρα «μίλησε» για μία ακόμα φορά στην συνάντηση των Σπερς με το Μέμφις, που βρήκε νικήτρια με 116-103 την ομάδα του Σαν Αντόνιο,διαμορφώνοντας σε 3-2 το σκορ στην σειρά των αγώνων. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 28 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Κόνλεϊ είχε 26 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
