ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα
Σχέσεις με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ενώ τον κατηγορεί ότι «πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού. Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη» τονίζει η Πειραιώς.
Σχέσεις με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ενώ τον κατηγορεί ότι «πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα».
Σε ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
«Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι: Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων. Δεν έστελναν επιστολές για «κοινές αξίες και κοινούς στόχους». Δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο. Δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών» συνεχίζει η ΝΔ.
Σύμφωνα με την Πειραιώς, όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού. Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
