Αντιεξουσιαστές άνοιξαν «ΚΕΠ» στην πλατεία Εξαρχείων
Κοντέινερ στήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πλατεία Εξαρχείων και θα λειτουργήσει, όπως γράφτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, για την επιμόρφωση όσων μάχονται κατά του συστήματος.
Κοντέινερ στήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πλατεία Εξαρχείων και θα λειτουργήσει, όπως γράφτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου για την επιμόρφωση όσων μάχονται κατά του συστήματος.
Στο ίδιο κείμενο η πλατεία Εξαρχείων χαρακτηρίζεται ως «σημείο εφόρμησης και διαφυγής για ανθρώπους που κινούνται ενάντια στο κράτος».
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter φραστική επίθεση κατά της κυβέρνησης για θέματα ασφαλείας με αφορμή το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ».
Το αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ στα Εξάρχεια υπάγεται στις μεταρρυθμίσεις #syriza για τη β’ αξιολόγηση; Πόση ακόμα ανασφάλεια για τους Έλληνες; pic.twitter.com/1gPvJoNJmJ
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 12, 2017
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
