Η Μπάγερν συνέτριψε την Ντόρτμουντ, νίκη παραμονής το Αμβούργο
Αφεντικό στην Μπουντεσλίγκα είναι η Μπάγερν κι αυτό το κατάλαβε με οδυνηρό τρόπο η Ντόρτμουντ, την οποία οι Βαυαροί συνέτριψαν 4-1 στην «Αλιάντς Αρένα». Αλμα παραμονής για το Αμβούργο που νίκησε 2-1 την τρίτη της
Μπουντεσλίγκα, Χόφενχαϊμ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Το
αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την ήττα της Μάιντς από τη Φράιμπουργκ,
δείχνει πως η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε 90 λεπτά και
σήμερα) μάλλον θα καταφέρει ξανά να γλυτώσει στο τέλος και να παραμείνει
η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, από συστάσεως
Μπουντεσλίγκα.
Αφεντικό στην Μπουντεσλίγκα είναι η Μπάγερν κι αυτό το κατάλαβε με οδυνηρό τρόπο η Ντόρτμουντ, την οποία οι Βαυαροί συνέτριψαν 4-1 στην «Αλιάντς Αρένα». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι «χόρευε» και οι Βεστφαλοί απλά παρακολουθούσαν τους Ριμπερί, Ρόμπεν να συνθέτουν και τον Λεβαντόφσκι να εκτελεί.
Η Μπάγερν έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των αγώνων με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που ήταν βασικός, καλό θα είναι να ξεχάσει όσο το δυνατόν συντομότερα αυτό το βράδυ.
Αλμα παραμονής για το Αμβούργο που νίκησε 2-1 την τρίτη της Μπουντεσλίγκα, Χόφενχαϊμ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την ήττα της Μάιντς από τη Φράιμπουργκ, δείχνει πως η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε 90 λεπτά) μάλλον θα καταφέρει ξανά να γλυτώσει στο τέλος και να παραμείνει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, από συστάσεως Μπουντεσλίγκα.
Το αποτελέσματα και η βαθμολογία, εν αναμονή του Der Klassiker, Μπάγερν-Ντρότμουντ: