Ρωσία: Εκρηξη κοντά σε σχολείο στην πόλη Ροστόφ
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Ροστόφ επί του Ντον, στη νότια Ρωσία, από την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κοντά σε σχολείο.
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Ροστόφ επί του Ντον, στη νότια Ρωσία, από την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού, ανακοίνωσε η ρωσική Εθνοφρουρά, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.
Περίπου στις 06:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) «ένας άστεγος άνδρας» ανακάλυψε στον δρόμο μια τσάντα η οποία περιείχε μεταξύ άλλων έναν φακό.
Όταν προσπάθησε να ανάψει τον φακό σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει το χέρι του, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της Εθνοφρουράς.
Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε ένα σχολείο στο κέντρο του Ροστόφ επί του Ντον.
Πολλά αστυνομικά οχήματα καθώς και ειδικές μονάδες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χιλιάδες κόσμου στην κηδεία του γιου του Μουαμάρ Καντάφι, Σαΐφ στη Λιβύη
- Ο Παρασκευαΐδης ξαναξέχασε ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και μιλάει για κοινό πνεύμα και αγαστή συνεργασία με τον Αθανασίου της ΝΔ
- LIVE: Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Περισσότερα από 4 εκατομμύρια κορίτσια κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Εθνική πόλο Γυναικών: Αποθεωτική υποδοχή για τα κορίτσια της ελληνικής υδατοσφαίρισης (vids+pics)
- Όπλα στους τάφους, μνήμη στο χώμα: Τι μας λένε τα αγγλοσαξονικά σπαθιά στις παιδικές ταφές του Μεσαίωνα
