Ο Νίκος Παρασκευόπουλος πρόεδρος της προανακριτικής για τον Παπαντωνίου
Πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει τη διαχείριση των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου εξελέγη ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης και γραμματέας η Παναγιώτα Κοζομπόλη.
Πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει τη διαχείριση των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου εξελέγη ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης και γραμματέας η Παναγιώτα Κοζομπόλη.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης συνεδρίασης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος πρότεινε να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις και να καλύπτονται από την τηλεόραση, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ότι ο πολίτης θα πρέπει να ενημερωθεί και να έχει πλήρη εικόνα και όχι ενημέρωση από διαρροές.
Η πρόταση αυτή του κ. Λοβέρδου δεν βρήκε σύμφωνο το βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιο Δαβάκη με το σκεπτικό ότι αντικείμενο της επιτροπής είναι συμβάσεις εξοπλιστικών, ενώ τα άλλα κόμματα επιφυλάσσονται να τοποθετηθούν σε προσεχή συνεδρίαση η οποία δεν αποκλείεται να οριστεί μέσα στη Μ. Εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
- Ιαπωνία: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε
- «Φαρσοκωμωδία» CIA-Ροντρίγκες: Γιατί η διάδοχος του Μαδούρο είναι τόσο θερμή με τον απαγωγέα του;
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη σεζόν
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα

