Αιγυπτιακό δικαστήριο καταδίκασε 56 άτομα για πολύνεκρο ναυάγιο
Αιγυπτιακό δικαστήριο μοίρασε ποινές φυλάκισης σε 56 άτομα για πολύνεκρο ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 200 πρόσφυγες τον Σεπτέμβριο του 2016.
Αιγυπτιακό δικαστήριο μοίρασε ποινές φυλάκισης σε 56 άτομα για πολύνεκρο ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 200 πρόσφυγες τον Σεπτέμβριο του 2016.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από επτά έως 13 έτη, ενώ ένα άτομο αθωώθηκε.
Το σκάφος βυθίστηκε στη Μεσόγειο στις 21 Σεπτεμβρίου, ανοιχτά του χωριού Μπουργκ Ρασίντ. Σωστικά συνεργεία και ντόπιοι ψαράδες κατάφεραν να διασώσουν τουλάχιστον 169 άτομα, αλλά άλλα 202 έχασαν τη ζωή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
