Αδ.Γεωργιάδης: Με στοχοποιούν με προφανές μήνυμα
Την έκπληξή του για το γεγονός ότι το δέμα με παραλήπτη το γερμανικό ΥΠΟΙΚ είχε αποστολέα τον ίδιο εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν είναι αστείο, διότι χθες το πρωί είχα μία βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου, κανονική βόμβα, με συνδεσμολογία. Κανονική τρομοκρατική επίθεση, όχι αντιεξουσιαστική και το βράδυ είχα τον φάκελο» τόνισε.
Την έκπληξή του για το γεγονός ότι το δέμα με παραλήπτη το γερμανικό ΥΠΟΙΚ είχε αποστολέα τον ίδιο εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Δεν είναι αστείο, διότι χθες το πρωί είχα μία βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου, κανονική βόμβα, με συνδεσμολογία. Κανονική τρομοκρατική επίθεση, όχι αντιεξουσιαστική και το βράδυ είχα τον φάκελο» τόνισε, μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Το πώς έφυγε ο φάκελος θα πρέπει να το ψάξει η ΕΛ.ΑΣ. Είναι πρόβλημα των ΕΛΤΑ που δεν έχουν μηχανισμό ανίχνευσης» υπογράμμισε σχετικά με την αποστολή του φακέλου από την Αθήνα στην Γερμανία.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Νίκος Τόσκας, με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος όπως ανέφερε «είχε την ευγένεια να με ενημερώσει προτού το θέμα δημοσιοποιηθεί», καθώς και σε επικοινωνία που είχε με το Βερολίνο, χαρακτηρίζοντας το θέμα «πολύ σοβαρό».
Όπως επιπλέον τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, το χθεσινό περιστατικό «είναι πολύ κακό για τις ελληνογερμανικές σχέσεις».
«Με στοχοποιούν. Γίνεται στοχοποίηση με προφανές μήνυμα: σου βάζουμε τη βόμβα και ξέρουμε πού είναι το γραφείο σου. Οι ιδέες πολεμούνται με ιδέες, όχι με βόμβες.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το Village of the Damned μέχρι το Stranger Things: Γιατί ο συλλογικός νους είναι ο πιο ύπουλος τρόμος της εποχής μας
- Γιατί το τέλος ενός situationship μπορεί να πονάει περισσότερο;
- Τράπεζες: Γιατί βάζουν στο στόχαστρο μισθωτούς και συνταξιούχους
- Κίνδυνος νέου μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
- Γιατί οι δυτικοί διπλωμάτες διστάζουν να προβλέψουν το τέλος του καθεστώτος στο Ιράν
- Τζέιμς Λίντσεϊ για Τραμπ: «Θα αναγκάσει Δανία και Γροιλανδία σε συμφωνία»



