Δέσμευση Μητσοτάκη για κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί
Για την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και την επίσκεψή του στην έκθεση «Οινόραμα 2017».
Για την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και την επίσκεψή του στην έκθεση «Οινόραμα 2017».
«O κλάδος της αμπελουργίας, παρά τις πολλές δυσκολίες, είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος κλάδος, με πολλά μικρά οινοποιεία, τα οποία παράγουν ποιοτικά κρασιά σε καλές τιμές και επιχειρούν επάξια να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού. Αποτελεί στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουμε τον κλάδο της αμπελουργίας» ανέφερε ο κ Μητσοτάκης.
«Αποτελεί πάγια δέσμευσή μας η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, ενός φόρου ο οποίος ούτε έσοδα απέφερε στο ελληνικό Δημόσιο και προσέθεσε φυσικά πολύ μεγάλη γραφειοκρατία στους παραγωγούς -ειδικά στους μικρούς παραγωγούς» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέγας Ελ Κααμπί: Εκλεψε ξανά την παράσταση – σούπερ γκολ με «ψαλιδάκι»! (vids)
- «Πόρτα» του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές διαρροές για τις Ανεξάρτητες Αρχές
- Όταν οι Ναζί έκλεβαν τις καμπάνες από τις εκκλησίες για να φτιάξουν όπλα – Η κατάθεση της Άννα Φρανκ
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών σε σκάφη στο έδαφος, λέει ο Τραμπ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
