
Ένωση Κεντρώων: Να προσέξει η κυβέρνηση μήπως κλαίει την επόμενη εβδομάδα
«Να προσέξει η κυβέρνηση μήπως πανηγυρίζει σήμερα και κλαίει την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων για το αποτέλεσμα του Eurogroup.
«Να προσέξει η κυβέρνηση μήπως πανηγυρίζει σήμερα και κλαίει την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων για το αποτέλεσμα του Eurogroup.
Η ανακοίνωση σημειώνει ότι «από ότι απεδείχθη ζητούνται από την Ελλάδα μεταρρυθμίσεις. Αυτό εζητείτο πάντα, αλλά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις κορόιδευαν, νομοθετούσαν κάθε φορά για να πάρουμε την δόση και μετά αδρανούσαν. Τώρα όμως δεν θα μπορούμε να αδρανούμε, υπάρχουν “οι κόφτες και οι υπερ-κόφτες και τα υπερ-ταμεία”».
Και συνεχίζει: «Να προσέξει η κυβέρνηση μήπως πανηγυρίζει σήμερα και κλαίει την επόμενη εβδομάδα. Γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν “σπυράκια” με τη λέξη μεταρρυθμίσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε