Από την άνοιξη η λοταρία για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα
Από την άνοιξη αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσει το υπουργείο Οικονομικών να μοιράζει «δώρα» στους φορολογούμενους που θα χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες χτίζεται στο εξής το αφορολόγητο όριο.
Από την άνοιξη αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσει το υπουργείο Οικονομικών να μοιράζει «δώρα» στους φορολογούμενους που θα χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες χτίζεται στο εξής το αφορολόγητο όριο.
Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, το νέο πρόγραμμα της λοταρίας είναι στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του και, όπως ανέφεραν κορυφαία στελέχη του υπουργείου, το αργότερο έως τα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις και διευκρινιστικές εγκύκλιοι ώστε από την άνοιξη να αρχίσει να «τρέχει».
Το θεωρητικό σύστημα έχει ήδη καταρτιστεί και τώρα διαμορφώνεται το τεχνικό κομμάτι, καθώς στην όλη διαδικασία αναμένεται να μπουν και οι αποδείξεις από συναλλαγές με πλαστικό χρήμα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Με βάση το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οι πολίτες που θα κάνουν κάποια συναλλαγή και κερδίσουν θα έχουν τη δυνατότητα επιπλέον αγορών, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις η λοταρία θα γίνεται εβδομαδιαία ή μηνιαία, ενώ τα δώρα θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών για να ενισχυθεί η κατανάλωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλίας Παπαγγελής: Η κόρη μου βρήκε χτες στα Τέμπη ένα ανθρώπινο οστό – Απόδειξη για το μπάζωμα
- Κάτι καλό μαγειρεύεται: Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Heat 2» – Όλα όσα γνωρίζουμε
- Τα δύο υπέροχα γκολ του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (vids)
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
