Στον εισαγγελέα στέλνει η Κονιόρδου το πόρισμα για την ΑΕΠΙ
Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου αποστέλλεται στον εισαγγελέα το πόρισμα για την ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες.
Με πρωτοβουλία της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου αποστέλλεται στον εισαγγελέα το πόρισμα για την ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες.
Ταυτόχρονα επισπεύδεται η διαδικασία κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα που βρίσκεται ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442