ΚΚΕ: Ανεξάρτητα απ’ τις διαφορές ΔΝΤ – ΕΕ ζητούν κλιμάκωση αντιλαϊκών μέτρων
«Ανεξάρτητα απ’ τις διαφορές ΔΝΤ - ΕΕ γύρω απ’ το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και οι δύο ζητούν κλιμάκωση των αντιλαϊκών μέτρων, της φοροληστείας, νέα μείωση μισθών και συντάξεων, νέα ανατροπή στις εργασιακές σχέσεις, γιατί αυτό επιβάλλει ο στόχος της καπιταλιστικής ανάκαμψης, που υπηρετούν από κοινού με την κυβέρνηση» σχολιάζει το ΚΚΕ για τη διαπραγμάτευση.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επικαλείται τις υπαρκτές αντιθέσεις ανάμεσα σε ΔΝΤ και ΕΕ, πότε για να εκβιάσει το λαό να αποδεχθεί το νέο πακέτο μέτρων και πότε για να τον εφησυχάσει ότι κάτι θετικό μπορεί να προκύψει απ’ την έκβαση αυτών των αντιθέσεων» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, για τη διαπραγμάτευση.
«Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική: Ανεξάρτητα απ’ τις διαφορές ΔΝΤ – ΕΕ γύρω απ’ το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και οι δύο ζητούν κλιμάκωση των αντιλαϊκών μέτρων, της φοροληστείας, νέα μείωση μισθών και συντάξεων, νέα ανατροπή στις εργασιακές σχέσεις, γιατί αυτό επιβάλλει ο στόχος της καπιταλιστικής ανάκαμψης, που υπηρετούν από κοινού με την κυβέρνηση» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το πετρέλαιο αρχίζει να ρέει από τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι «Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»

