Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» βρέφος δύο μηνών
Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, ένα βρέφος δύο μηνών, το πρωί της Πέμπτης, από μία 17χρονη. Η νεαρή κοπέλα, που είναι Ρομά, μιλώντας στους γιατρούς, ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν βαριά άρρωστο και της το εμπιστεύθηκαν οι γονείς του, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία αναζητά τους γονείς του άτυχου μωρού.
Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, ένα βρέφος δύο μηνών, το πρωί της Πέμπτης, από μία 17χρονη.
Η νεαρή κοπέλα, που είναι Ρομά, μιλώντας στους γιατρούς, ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν βαριά άρρωστο και της το εμπιστεύθηκαν οι γονείς του, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του.
Σύμφωνα με πληροφρίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς του βρέφους κατοικούν στο Ζεφύρι και η Αστυνομία τούς αναζητά.
Ήδη ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης παρήγγειλε τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές

