Τουλάχιστον έντεκα νεκροί από την κακοκαιρία στη Τζόρτζια
Τουλάχιστον έντεκα άτομα σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν στην αμερικανική Πολιτεία της Τζόρτζια εξαιτίας της κακοκαιρίας, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.
Τουλάχιστον έντεκα άτομα σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν στην αμερικανική Πολιτεία της Τζόρτζια εξαιτίας της κακοκαιρίας, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.
Προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους είχαν εκδώσει οι Αρχές για το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της Τζόρτζια τουλάχιστον έντεκα άτομα έχασαν τη ζωή τους στις κομητείες Κουκ, Μπρουκς και Μπέριεν. Ωστόσο, η Υπηρεσία δεν έκανε γνωστό εάν για τους θανάτους ευθύνονται ανεμοστρόβιλοι.
Καταιγίδες έπληξαν τις νοτιανατολικές ΗΠΑ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Στο νότιο Μισισίπι, τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν από ανεμοστρόβιλο, οι άνεμοι του οποίου έπνεαν μεγαλύτεροι από 218 χλμ./ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ