Τα ξίφη τους διασταυρώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί με φόντο τους αγρότες
Τα προβλήματα των αγροτών, οι οποίοι ξεκινούν κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, θα τεθούν επί τάπητος στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή -σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών- μετά από πρωτοβουλία της Φ.Γεννηματά. Η συζήτηση αναμένεται να επεκταθεί και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Τα προβλήματα των αγροτών, οι οποίοι ξεκινούν κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, θα τεθούν επί τάπητος στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή -σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών- μετά από πρωτοβουλία της Φ.Γεννηματά.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγροτικός κόσμος ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις με μπλόκα στους δρόμους από τις 23 Ιανουαρίου.
Η συζήτηση (11:00) αναμένεται να επεκταθεί και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ιδίως στο θέμα της αξιολόγησης.
Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης αναμένεται να ασκήσουν δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις επαφές με τους θεσμούς, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να επαναφέρει το αίτημα για πολιτική αλλαγή.
Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του αναμένεται να εστιάσει στο ζήτημα των επαφών με τους δανειστές, περιγράφοντας τον «Οδικό Χάρτη» που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το 2017 και κλείνοντας τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαρδούσια: «Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους» – Με συνδρομή ελικοπτέρου η μεταφορά των νεκρών ορειβατών
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
- «Ο Κουλιεράκης εντυπωσιάζει τη Μπαρτσελόνα»
- Germany Warns Citizens Traveling to Turkey Over Security Risks
- Συνεχίζεται το θρίλερ στις Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο πυροσβέστη το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε
- Backhanded Awards: Το Politico βραβεύει τις 5 πιο αμήχανες πολιτικές στιγμές του 2025
