Νεκρή από τους καπνούς φωτιάς ηλικιωμένη στο Ρέθυμνο
Κατέληξε τελικά η ηλικιωμένη που ανασύρθηκε ζωντανή το μεσημέρι της Κυριακής από τους πυροσβέστες στη διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι όπου διέμενε στην πόλη του Ρεθύμνου.
Κατέληξε τελικά η ηλικιωμένη που ανασύρθηκε ζωντανή από τους πυροσβέστες στη διάρκεια πυρκαγιάς στο σπίτι όπου διέμενε στην πόλη του Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ειδοποιήθηκε για τη φωτιά το μεσημέρι (13.12) της Κυριακής και έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες στον δεύτερο όροφο τριώροφης κατοικίας επί της οδού Μόσχων στην περιοχή του Μασταμπά, την άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 85 ετών, αναζήτησαν το πρωί οι περίοικοι καθώς δεν πήγε στην Εκκλησία.
Αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της και αντίκρισαν καπνούς. Οι πυροσβέστες βρήκαν στο κρεβάτι της κι απεγκλώβισαν ζωντανή την ηλικιωμένη, που ωστόσο λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, εξέπνευσε, από αναπνευστικά ή παθολογικά αίτια.
Οι συνθήκες εκδήλωσης τής μικρής έκτασης πυρκαγιάς ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρέθηκε λιωμένο θερμαντικό σώμα-αερόθερμο στο σπίτι και πιθανόν οι καπνοί-αναθυμιάσεις από αυτό να αποδείχτηκαν μοιραίες για τη γυναίκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»