Και οι ΔΕΚΟ μπαίνουν στο χτίσιμο του αφορολόγητου
Πολύ λίγες θα είναι οι εξαιρέσεις σε επίπεδο ηλεκτρονικών συναλλαγών που δεν θα υπολογίζονται στο χτίσιμο του αφορολόγητου, κάνοντας εύκολη την επίτευξη του στόχου. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ (ενέργεια, τηλεφωνία) μπαίνουν στη λίστα.
Πολύ λίγες θα είναι οι εξαιρέσεις σε επίπεδο ηλεκτρονικών συναλλαγών που δεν θα υπολογίζονται στο χτίσιμο του αφορολόγητου, κάνοντας εύκολη την επίτευξη του στόχου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ (ενέργεια, τηλεφωνία) μπαίνουν στη λίστα.
Οι δαπάνες για σούπερ μάρκετ και άλλες ευρείες κατηγορίες δαπανών που έχουν μεγάλη συμμετοχή στις δαπάνες του νοικοκυριού θα περιλαμβάνονται στην λίστα αυτών που μετρούν για το αφορολόγητο.
Παραμένει, πάντως, σε εκκρεμότητα ο καθορισμός επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που δεν θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά τα POS. Πηγές του ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι εξετάζεται η εξαίρεση ψιλικατζίδικων, περιπτέρων και πρατηρίων καυσίμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων

