Παπαδημούλης: Άστοχη και άκομψη η δήλωση Χρυσόγονου
Σε αυστηρή πολιτική αποδοκιμασία του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου προχώρησε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Σε ανάρτησή του, στο Τwitter, σχολίασε: «Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».
Σε αυστηρή πολιτική αποδοκιμασία του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου προχώρησε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε ανάρτησή του, στο Τwitter, σχολίασε: «Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».
Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον Πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 5, 2017
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ενοχληθεί από τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου.
«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» ανέφερε o κ. Χρυσόγονος στον ΣΚΑΪ, για να προσθέσει: «προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.»
Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών.
Άλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
