Η τρέλα τον Κινέζων συνεχίζεται: 41 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ομπαμεγιάνκ
Η Κίνα δεν σταματά. Αφού εξασφάλισε στο πρωτάθλημα της, Τέβες, Όσκαρ, Βίτσελ , συνεχίζοντας τις προσπάθειες για Ντιέγκο Κόστα και Κάλινιτς, την Τετάρτη έκανε… επίθεση και για τον Πιερ-Εμερικ Ομπαμεγιάνκ.
Η Κίνα δεν σταματά. Αφού εξασφάλισε στο πρωτάθλημα της, Τέβες, Όσκαρ, Βίτσελ , συνεχίζοντας τις προσπάθειες για Ντιέγκο Κόστα και Κάλινιτς, την Τετάρτη έκανε… επίθεση και για τον Πιερ-Εμερικ Ομπαμεγιάνκ.
Η είδηση προέρχεται από το γερμανικό Τύπο, σύμφωνα με την οποία η Σαγκάη SIPG έκανε μία εκπληκτική πρόταση στην Ντόρτμουντ: 150 εκατομμύρια ευρώ!
Στον Ομπαμεγιάνκ προσφέρει ακόμα περισσότερα από τον Κάρλος Τέβες, σχεδόν 800.000 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα ή διαφορετικά περισσότερα από 41 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπόθεση Ρομπ Ράινερ: Εκτός υπεράσπισης ο δικηγόρος του γιου του που κατηγορείται για τη δολοφονία του
- Χαμηλό βαθμό στο Ταμείο Ανάκαμψης παίρνει η Ελλάδα – Τα σημεία που υστερεί
- Υπαναχώρηση Δένδια: «Το Διεθνές Δίκαιο είναι διαχρονικά κύριο συστατικό της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
- Το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι σφοδρές αντιδράσεις των Υπαξιωματικών
- Κόρινθος: Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς
- Πτώση τμήματος της περίφραξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του «Πάρκου Λαού» στη Χαλκίδα
- Πικρή γεύση για τη Nestlé από την ανάκληση βρεφικού γάλακτος – Έως και 1,2 δισ. ελβετικά φράγκα ζημιά
- Δηλητηριασμένα βέλη 60.000 ετών δείχνουν την ευρηματικότητα των παλαιολιθικών κυνηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442