
H Κίνα πνίγεται στο νέφος, αλλά η ζωή κάπως συνεχίζεται
Η ρύπανση έκανε κόλαση τη ζωή σε πολλές περιοχές της Κίνας: το νέφος είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις, να κλείσουν δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, να μην κυκλοφορεί κανείς, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Η ζωή όμως βρίσκει πάντα τον τρόπο να κυλά.
Η ρύπανση έκανε κόλαση τη ζωή σε πολλές περιοχές της Κίνας: το νέφος είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις, να κλείσουν δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, να μην κυκλοφορεί κανείς, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.
Η συνθήκες περιβαλλοντολογικής ρύπανσης επιδεινώνονται στα βόρεια της Κίνας, κατά τους χειμερινούς μήνες, οπότε και υπάρχει αυξημένη ζήτηση ενέργειας, που παράγεται μέσω της καύσης άνθρακα.
Η ζωή όμως βρίσκει πάντα τρόπο να κυλά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»
- Ιταλία: H κυβέρνηση παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι τις 8 Ιουνίου
- Πρώτος τελικός Ευρωλίγκας για τον Σκαριόλο – Ο Γιουλ θα φτάσει τον Σλούκα σε συμμετοχές στα Final Four
- Γιορτή σήμερα 23 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 23.05.2026]

