H Κίνα πνίγεται στο νέφος, αλλά η ζωή κάπως συνεχίζεται
Η ρύπανση έκανε κόλαση τη ζωή σε πολλές περιοχές της Κίνας: το νέφος είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις, να κλείσουν δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, να μην κυκλοφορεί κανείς, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Η ζωή όμως βρίσκει πάντα τον τρόπο να κυλά.
Η ρύπανση έκανε κόλαση τη ζωή σε πολλές περιοχές της Κίνας: το νέφος είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις, να κλείσουν δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι, να μην κυκλοφορεί κανείς, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.
Η συνθήκες περιβαλλοντολογικής ρύπανσης επιδεινώνονται στα βόρεια της Κίνας, κατά τους χειμερινούς μήνες, οπότε και υπάρχει αυξημένη ζήτηση ενέργειας, που παράγεται μέσω της καύσης άνθρακα.
Η ζωή όμως βρίσκει πάντα τρόπο να κυλά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.

