Ένοπλη επίθεση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης
Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης Reina, σκοτώνοντας 35 θαμώνες και τραυματίζοντας άλλους 40. Άλλες πληροφορίες κανούν λόγο για δύο δράστες.
Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης Reina, σκοτώνοντας 35 θαμώνες και τραυματίζοντας άλλους 40. Άλλες πληροφορίες κανούν λόγο για δύο δράστες.
Πλάνα που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα εικονίζουν θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα στον δρόμο έξω από το νυχτερινό κέντρο, στη συνοικία Ορτακιόι του Βοσπόρου.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι οι δράστες της επίθεσης πιστεύεται πως είναι δύο. Αργότερα, ωστόσο, τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι η επιίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν δράστη και η αστυνομία έψαχνε μέσα στο κέντρο για πιθανό συνεργό του.
Την ώρα της επίθεσης εκτιμάται ότι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 600 θαμώνες.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο ντυμένοι με στολή Αϊ Βασίλη, ενώ αναρτήσεις στο Twitter αναφέρουν ότι μιλούσαν αραβικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Χωριάτικη σαλάτα με πολύχρωμες πιπεριές και ρεβίθια
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ