Ρωσία: «Εχθρική ενέργεια» των ΗΠΑ η παροχή οπλισμού σε σύρους αντάρτες
Η Μόσχα αντιμετωπίζει ως «εχθρική ενέργεια» την απόφαση των ΗΠΑ να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στην προμήθεια όπλων στους σύρους αντικαθεστωτικούς, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Το ρωσικό υπουργείο υποστήριξε πως η κυβέρνηση Ομπάμα «επιχειρεί να περιπλέξει την κατάσταση στον κόσμο προτού αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιανουάριο».
Η Μόσχα αντιμετωπίζει ως «εχθρική ενέργεια» την απόφαση των ΗΠΑ να χαλαρώσουν τους περιορισμούς στην προμήθεια όπλων στους σύρους αντικαθεστωτικούς, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το ρωσικό υπουργείο υποστήριξε πως η κυβέρνηση Ομπάμα «επιχειρεί να περιπλέξει την κατάσταση στον κόσμο προτού αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιανουάριο».
Ο Ομπάμα ήρε ορισμένους περιορισμούς στην προμήθεια όπλων προς τους σύρους αντάρτες νωρίτερα μέσα στο μήνα.
Το Κρεμλίνο, οι αεροπορικές δυνάμεις του οποίου υποστηρίζουν την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή είναι παρακινδυνευμένη και ότι τα όπλα μπορούν να καταλήξουν «στα χέρια τρομοκρατών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία
- Ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος ίσως ετοιμάζεται να εκραγεί – Έλληνες αστρονόμοι παρακολουθούν
- Ηχορύπανση: Ο «φωνακλάς δολοφόνος» της Ευρώπης – Τα ντεσιμπέλ της ηπείρου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία
- Εδιμβούργο: Άντρας με μαχαίρια επιτέθηκε σε πολίτες – Δύο τραυματίες


