Το «Κοντέινερ» του Εθνικού Θεάτρου κάνει την τελευταία στάση του στη Μασσαλίας
...
Στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, ανάμεσα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων και τη Νομική, κάνει την τελευταία στάση του για φέτος το «Κοντέινερ» του Εθνικού Θεάτρου και του δήμου Αθηναίων.
Σήμερα Τρίτη 27 και αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου διαβάζουν αναγνώσματα Ελλήνων λογοτεχνών που σχετίζονται με την Νεάπολη και τα Προπύλαια, ζωντανεύοντας μνήμες της περιοχής.
Η είσοδος στο κοντέινερ είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου που διανέμονται αυθημερόν στον χώρο δράσης. Μέγιστος χρόνος παραμονής μέσα στο Κοντέινερ, είναι τα 20 λεπτά της ώρας.
entertainment.in.gr
- Φάμελλος στον Δανό πρέσβη: Ευρώπη και Ελλάδα οφείλουν να υπερασπίζονται το Διεθνές Δίκαιο
- Σταντάλ: To ανεκτίμητον χάρισμα της ζωτικότητος
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ

