Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα μου λείπεις για πάντα» λέει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ

«Θα μου λείπεις για πάντα» λέει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, όταν το πρώτο πράγμα που βλέπεις το πρωί είναι τον σύντροφο σου νεκρό στο κρεβάτι», δήλωσε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φάντι Φαουάς, σε μήνυμά του στο Twitter αργά την Δευτέρα. «Θα μου λείπεις για πάντα», πρόσθεσε. Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ ευχαρίστησαν τους θαυμαστές του τραγουδιστή για τον φόρο τιμής που απέτισαν στον μουσικό.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, όταν το πρώτο πράγμα που βλέπεις το πρωί είναι τον σύντροφο σου νεκρό στο κρεβάτι», δήλωσε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φάντι Φαουάς, σε μήνυμά του στο Twitter αργά την Δευτέρα.

«Θα μου λείπεις για πάντα», πρόσθεσε.

O θάνατος του 53χρονου βρετανού αστέρα της ποπ, που είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν, δεν ήταν «ύποπτος», ενώ ο ατζέντης του, Μάικλ Λίπμαν τόνισε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με το BBC.

Πολλοί θαυμαστές του Μάικλ συνεχίζουν να αποτίουν φόρο τιμής αφήνοντας λίγα λουλούδια, ανάβοντας κεριά έξω από τα σπίτια του, στο Λονδίνο και το Όξφορντσιρ.

Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ ευχαρίστησαν τους θαυμαστές του τραγουδιστή για τον φόρο τιμής που απέτισαν στον μουσικό.

«Αυτή η απίστευτη έκφραση αγάπης για αυτόν τις ώρες και τις ημέρες μετά τον θάνατό του έχουν αγγίξει την οικογένεια και τους στενούς φίλους του Τζορτζ» ανέφερε ο ατζέντης του τραγουδιστή σε ανακοίνωσή του.

«Για κάποιον που η ζωή είχε σχέση με τη μουσική και την αγάπη που είχε στην οικογένεια και τους φίλους του, στους θαυμαστές του και στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστός φόρος τιμής από τις πολλές, πολλές, γλυκές λέξεις που έχουν ειπωθεί» προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο ατζέντης του Τζορτζ Μάικλ σημειώνει ότι «αντίθετα με κάποιες πληροφορίες, δεν είναι ύποπτες οι συνθήκες του θανάτου του. Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε αυτούς που -δικαίως- επέλεξαν να γιορτάσουν τη ζωή και την κληρονομιά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024